Het is belangrijk om uw zonnepanelen 2x per jaar te laten reinigen. Clean Sun Panels kan u zonnepanelen reinigen tegen een zeer aantrekkelijk tarief. Bijna elk jaar verliezen de panelen rendement minimaal 3% en dit kan oplopen tot 10% vanwege de laag vuil die erop komt. Daarom is belangerijk de zonnepanelen goed schoon te houden. Door de atmosferische vervuiling van zonnepanelen zal er minder licht de zonnecellen van de zonnepanelen bereiken. Hierdoor zal de energieopbrengst afnemen.

Zonder een professionele reiniging zakt na 3 tot 4 jaar uw energiebesparing dus al gauw met 25%! U kunt dit rendementsverlies voorkomen door jaarlijks uw kostbare zonnepanelen, met milieuvriendelijk osmosewater, te laten reinigen door Clean Sun Panels. Zo haalt u het optimale rendement uit uw zonnepanelen! Dit kan aanzienlijk een verschil maken in het rendement. En dat alles doen wij tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Vraag vrijblijvende een offerte aan.

De beste tijd om uw zonnepanelen te inspecteren en eventueel schoon te maken, is aan het begin van de lente. De lente en zomer zijn de seizoenen met de meeste zonuren.

Hoe gaan wij te werk?

Wij gebruiken voor de reiniging van zonnepanelen osmosewater van hoge kwaliteit. Hierdoor hoeven we geen reinigingsmiddelen te gebruiken, die de werking van de zonnepanelen negatief beïnvloeden. Met speciale zachte borstels en osmosewater.

Helaas is dat niet waar regenwater zorgt juist voor extra vervuiling van u zonnepaneel. Daardoor dat de rendement ook steeds meer zal afnemen. En valt het dalende rendement de eigenaars niet op.

Om het maximale rendement uit uw zonnepanelen te halen is het belangrijk om de panelen minstens 2 keer per jaar professioneel te laten reinigen. Zonder gebruik van agressieve chemicaliën.

Zonnepanelen zijn kwetsbaar en een zorgvuldige behandeling is daarom essentieel.

Wij gebruiken voor de reiniging van zonnepanelen osmosewater van hoge kwaliteit. Hierdoor hoeven we geen reinigingsmiddelen te gebruiken, die de werking van de zonnepanelen negatief beïnvloeden. Met speciale zachte borstels en osmosewater reinigen we uw zonnepanelen.

Zodat u weer optimaal gebruik kunt maken van de zonne-energie.De reiniging verlengt tevens de levensduur van uw zonnepanelen.

Wilt u ook uw zonnepanelen schoon hebben.

Meteen weer een optimaal rendement behalen

bel dan voor een afspraak 06-13042871 of mail naar
info@cleansunpanels.eu

Wat kost zonnepanelen reinigen?

Dat hangt van heel veel factoren af. Vraag daarom een vrijblijvende offerte aan. Wij proberen u altijd de voordeligste prijs te bieden.