Schone zonnepanelen halen meer rendement !

Schone zonnepanelen halen meer rendement! Wanneer uw zonnepanelen vervuild zijn kan het rendement afnemen met zo’n 5 tot 25%. Door uw zonnepanelen goed te onderhouden gaan ze langer mee en ligt het rendement met z’n 15 tot 25% hoger. Uw zonnepanelen hebben waarschijnlijk wel een zelfreinigende laag, maar dit is onvoldoende om de zonnepanelen daadwerkelijk goed schoon te houden en een optimaal rendement te behalen. Door vuil op je zonnepaneel kan minder licht de zonnecellen bereiken waardoor de energieopbrengst zal afnemen. Door regelmatig uw zonnepanelen te laten reinigen, neemt het rendement van uw zonnepanelen enorm toe! Wij reinigen je zonnepanelen met een speciaal ontworpen systeem in combinatie met de juiste borstels. Hoe schoner de zonnepanelen hoe hoger uw rendement.

Schone zonnepanelen halen meer rendement

Clean Sun Panels helpt u graag met het zorgvuldig schoonmaken van uw zonnepanelen! Door ons dakdekkers ervaring kunnen wij ook bij schuine daken werken zodat de reiniging veilig gebeurt en zonder beschadiging van uw dak.

Schone zonnepanelen halen meer rendement !

Clean sun panels kan voor u de zonnepanelen op een veilige manier reinigen en bent u verzekert van maximaal rendement! Veilig omdat wij beschikken over de juiste methodiek en materialen. En Natuurlijk VCA.

Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan voor het reinigen van uw zonnepanelen!

Clean sun panels is uw partner in het specialistisch reinigen van zonnepanelen. Zo haalt u altijd een top rendement uit de zonnepanelen.

Ook hebben wij onderhoudscontracten. Dit onderhoudscontract houdt in dat wij tweemaal per jaar een afspraak zullen inplannen voor het specialistisch reinigen van uw zonnepanelen. Je moet je zonnepanelen regelmatig monitoren. Door je zonnepanelen in de gaten te houden weet je ongeveer wanneer het tijd is voor een schoonmaakbeurt. Zie je vlekken, vuil, voegelpoep op je panelen zitten? Dan is het zeker tijd om je zonnepaneel te laten reiningen.

Clean Sun Panels Staat altijd voor je klaar als het om schone zonnepanelen gaat.