Zonnepanelen hebben onderhoud nodig. Zonder het reinigen van uw zonnepanelen zal het rendement van de zonnepanelen afnemen. Hoe meer rendement afneemt hoe minder de zonnepanelen opbrengen. En denk niet dat regenwater het vul eraf doet want dat is niet waar. Ophoping op het zonnepaneel van vuil uit stoffen, bladeren, vogelpoep en nog veel meer zorgen voor groot rendementsverlies. Zo gaan vuile zonnepanelen ook nog eens sneller stuk. Het schoonmaken van zonnepanelen is dus niet overbodig.

U wilt ook u zonnepanelen laten schoonmaken door ons. Dat is geen probleem wij komen graag u zonnepanelen schoon maken. Wij bieden een zeer aantrekkelijk tarief om u zonnepanelen te laten reinigen. Wij zijn gespecialiseerd in het vakkundig reinigen van zonnepanelen op moeilijk bereikbare plekken. Het schoonmaken van uw zonnepanelen doen wij door middel van osmose water. Dit water is ontdaan van alle mineralen, kalk en metalen die in leidingwater aanwezig is. Dit water heeft door zijn zuivere vorm een sterk reinigend vermogen geen toevoeging van schoonmaakmiddelen nodig. Wij werken zowel voor bedrijven als particulieren.

Vraag vrijblijvend een offerte aan bij ons.

Voordelen zonnepanelen laten reinigen op een rijtje

  • Langere levensduur van de zonnepanelen
  • Beter rendement haalt u uit de panelen
  • Milieuvriendelijk: er worden geen reinigingsmiddelen gebruikt
  • Minder snel herbevuiling en langer een schoon resultaat
  • Minder kans op ingebrand vuil (hotspots)
  • De reinigingskosten verdienen zichzelf terug vanaf 1% rendementsverlies

Laat uw zonnepanelen jaarlijks reinigen door Clean Sun Panels voor het beste resultaat. Zo haalt u weer het beste rendement uit u zonnepanelen. Zoals gezegd, is het aan te raden om uw zonnepanelen minimaal één keer per jaar te laten reinigen. Het is aan te raden om deze zonnepanelen vlak voor het voorjaar schoon te laten maken. In de lente en de zomer zijn er verreweg de meeste zonuren, waardoor u in deze periode meer profiteert van een verhoogd rendement.

laten schoonmaken bij Clean Sun Panels.